Sunday, 12 August 2012

TAKNAK

korang tahu 19 hb ni Raya kan ? mesti syokk kan bagi korang :) tak sabar dah nak raya , jalan2 pun gi beli baju raya sakan punya kan ? emm , sebaliknya bagi aku . aku mcam TakNak jee sambut raya tahun ni , aku tak rasa langsung feeling2 raya tuh . hmm , mungkin sebab kes 3 bulan lepas . Hahaha , aku masih sedih dengan perbuatan perempuan tuh . disebabkan mulut die yang busuk mcm longkang hubungan adik beradik jadi renggang . so bile raya mcm mane nak happy ? masing2 makan hati kann , tapi aku still ta pham kenapa dye still lagi nampak riang ? dye ni manusia jenis ape pun aku tak tahu lahh , haisss makin hari makin meluat pulak aku ! eee , kalo aku tulis pasal dye mmg takkan abis punye la . hmm , skang ni mcm mane ? aku tak tahu nak sambut raya mcm mane , aku jadi meluat tgok muke2 hipokrit pagi raya nanti . Arghh ! knp laa aku kene hadap depe sume , grr mengenangkan mak aku je aku balik ni . hishhh , harap nanti budak uh jangan nak buat muke innocent beramah ngan aku bagai . aku takkan maafkan ko lah kalau ko terus terang yang sebenar ! haisss menci2 ! TakNak Raya :( TAKNAK !

No comments:

Post a Comment